|   | 
  • Toplu Taşıma Zammı, Olağan Bir Uygulamadır


    Toplu Taşıma Zammı, Olağan Bir Uygulamadır
    Kayseri Otobüsçüler Esnafı Odası Başkanı Ahmet Erkan, otobüs biletlerine yapılan zamma ilişkin olarak, "Yapmamız gereken olağan bir uygulamadır" dedi.Kayseri Halk Otobüsçüler Esnafı Odası Başkanı Ahmet Erkan, otobüs biletlerinde uygulanan...

    Kayseri Otobüsçüler Esnafı Odası Başkanı Ahmet Erkan, otobüs biletlerine yapılan zamma ilişkin olarak, "Yapmamız gereken olağan bir uygulamadır" dedi.
    Kayseri Halk Otobüsçüler Esnafı Odası Başkanı Ahmet Erkan, otobüs biletlerinde uygulanan zammı değerlendirdi. Erkan, "Öğrenci biletlerimiz 2010 yılından veri aynı fiyattan devam ediyor. 4 yıldır aynı fiyattayız. Tam fiyatlarımız ise 2012 yılından beri aynıdır. Değişiklik yok. Mecburiyet karşısında ister istemez zam oldu. Çünkü, bizim parçalarımız, yakıtımızın artışı geçimlerin sıkıntıya düşmesi, bundan dolayıda bizim yapmamız gereken olağan bir uygulamadır. Türkiye genelinde hereksin yaptığı bir uygulamadır. Ankara yaptı, İstanbul yaptı. Ama artışımızda fazla bir artış yoktur. Mazotun 2010 yılındaki fiyatı ile bugün ki fiyatı arasındaki farkı hesaplarsanız bizim yapmış olduğumuz öğrenci yüzde 25, tamda yüzde 9.9 oranında bir zam var" dedi.
    Erkan ayrıca, "Bu ihtiyaçtan dolayı olan bir şey. Benim lastiğim, akaryakıtım artmadığı sürece zam olmaz. Çünkü zam demek her anlamda yolcunun kaybolması demektir. Ama giderleri karşılamak açısından yapmamız gereken bir uygulama" ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.