|   | 
  • Torba Yasa'da Üyelerimizin Lehine Olabilecek Düzenlemeler Yapılmıştır


    Torba Yasa'da Üyelerimizin Lehine Olabilecek Düzenlemeler Yapılmıştır
    Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Torba Yasa konusunda yaptığı değerlendirmede, " Üyelerimizin lehine olabilecek düzenlemeler yapılmıştır" dedi.

    Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Torba Yasa konusunda yaptığı değerlendirmede, " Üyelerimizin lehine olabilecek düzenlemeler yapılmıştır" dedi. 

    Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Hiçyılmaz, "Uzun zamandır Türkiye Büyük Millet Meclisinin gündeminde olan ve hatta Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ara verilen torba yasasının üzerindeki çalışmalar ayın 10?unda tamamlandı ve kanunlaştı" dedi.

    Hiçyılmaz, "Cumhurbaşkanı tarafından onaylanmak suretiyle de kanun yürürlüğe girdi. Orada odaları ve borsayı ilgilendiren 77 madde söz konusu ve o 77 maddeye göre üyelerimizin ödemekle yükümlü olduğu aidatların gecikme faizleri ile alakalı ve başka konularla alakalı bir iyileştirme getirilmiştir. Üyelerimizin lehine olabilecek düzenlemeler yapılmıştır. Ben üyelerimize özellikle şunu rica ediyorum bizim İnternet sitemiz üzerinde yayınlanmakta olan bu kanunu özellikle araştırıp incelensin uygulayacakları yöntemlerle ve ödeme şekilleri ile kendilerine menfaat sağlayacaklar diye düşünüyorum" ifadesinde bulundu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.