|   | 
  • Trafik Kazaları Mobese Kameralarına Yansıdı


    Trafik Kazaları Mobese Kameralarına Yansıdı
    Kayseri?de meydana gelen trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı.Kayseri?de şehrin işlek yerlerine konulan MOBESE kameraları, sürücülerin aşırı hız ve dikkatsizlikleri nedeniyle meydana gelen trafik kazalarını saniye saniye görüntüledi....

    Kayseri?de meydana gelen trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı.
    Kayseri?de şehrin işlek yerlerine konulan MOBESE kameraları, sürücülerin aşırı hız ve dikkatsizlikleri nedeniyle meydana gelen trafik kazalarını saniye saniye görüntüledi. Çoğunlukla sürücülerin aşırı hız ve dikkatsizliği nedeniyle meydana gelen kazalardan birinde viraja hızlı giren yeşil otomobil, zikzak çizerek kontrolden çıkıp karşıdan gelen otomobile çarptı.
    Meydana gelen diğer kazalarda ise yine sürücülerin aşırı hız ve dikkatsizliği ön plana çıktı. Maddi hasara yol açan kazalarla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.