|   | 
  • Tribünlerden Maytap Atan 4 Taraftara İşlem Yapıldı


    Tribünlerden Maytap Atan 4 Taraftara İşlem Yapıldı
    Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumunda Kayserispor-Bursaspor takımları arasında Spor Toto Lig müsabakasında tribünlerden maytap atan 4 taraftara adli işlem yapıldı.

    Konuyla ilgili Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, ''Müsabaka saat 20.00 itibariyle normal olarak başlamış ve müsabakayı Kayserispor futbol takımı 2-0 kazanmıştır. Müsabaka esnasında tribünlerden maytap tabir edilen maddeyi atan toplam 4 şahsa 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanunun 12/b maddesi (??.kesici, ezici, bereleyici veya delici aletler ile patlayıcı, parlayıcı, yanıcı veya yakıcı maddelerin sokulması yasaktır) gereği adli işlem yapılmıştır. Kayseri Emniyet Müdürlüğü olarak müsabakayı izlemeye gelen vatandaşlarımızın huzurlu bir şekilde maç izleyebilmesi için yasak tutum ve davranışlarda bulunan kişiler hakkında ilgili kanunlar çerçevesinde işlem yapılmaya devam edilecektir'' denildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.