|   | 
  • Tüm-İş Der?den, Meslek Edindirme Kursu


    Tüm-İş Der?den, Meslek Edindirme Kursu
    Kayseri Tüm Çalışanlar Derneği (TÜM-İş Der), gençlerin meslek sahibi olması amacıyla Milli Eğitim onaylı solidworks ve Autocad programları kursu açıyor.

    Kayseri Tüm Çalışanlar Derneği (TÜM-İş Der), gençlerin meslek sahibi olması amacıyla Milli Eğitim onaylı solidworks ve Autocad programları kursu açıyor. 

    TÜM-İş Der'e bağlı faaliyet gösteren Kayseri Çalışanları Sürekli Eğitim ve Meslek Edindirme Merkezi, gençlerin eğitimine katkı sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda ilki geçtiğimiz yıl düzenlenen solidworks ve autocad programları kursu için başvuru alınmaya başlandı. Kursiyerler 60 saat boyunca eğitilecek. Kurs sonunda katılımcılara Milli Eğitim onaylı sertifika verilecek. 
    Dernek yetkililerinden yapılan açıklamada, mimarlık ve sanayi alanında solidworks ve Autocad programları kullanıcılarına ihtiyaç duyulduğu ifade edildi. Açıklamada, ?Sanayii alanında aranan vasıflı elaman olarak solidworks, iki ve üç boyutlu bilgisayar çizimi ve Autocad kullanıcılara ihtiyaç var. Dernek olarak 60 saat gibi kısa bir sürede genç kuşakları meslek sahibi yapmaya devam ediyoruz. Ön kayıtlarımız başlamıştır.? denildi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.