|   | 
  • Voleybol 2. Ligi B Grubunda Yeni Sezon Start Alıyor


    Voleybol 2. Ligi B Grubunda Yeni Sezon Start Alıyor
    Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi B grubunda şehrimizi temsil eden Melikgazi Belediyespor 2014-2015 sezonunun ilk karşılaşmasında Pazar Günü kendi evinde Trabzonspor takımını konuk edecek.

    Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi B grubunda şehrimizi temsil eden Melikgazi Belediyespor 2014-2015 sezonunun ilk karşılaşmasında Pazar Günü kendi evinde Trabzonspor takımını konuk edecek.
    Geçtiğimiz sezonki kadrosunu büyük ölçüde koruyan ve alt yapıdan takviyeler ile birlikte iki yeni transfer yaparak daha da güçlenen temsilcimiz, hazırlıklarını yaklaşık iki aydır Keykubat Tesisleri ve Atatürk spor salonunda Antrenör Fuat Kalay nezaretinde sürdürüyor.
    Sezon öncesi yaptığı hazırlık maçlarında aldığı sonuçlar ile bu sezon adından sıkça söz ettirecek olan Melikgazi Belediyespor? da takımda uyum sorununun olmaması ve takımın şuanda lige hazır bir performans çizmesi hem yönetimi hem de teknik heyeti sevindiriyor.
    Antrenör Fuat Kalay, iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Geçtiğimiz sezon birçok şansızlıklar yaşadık ve istediğimiz başarıyı elde edemedik. Ancak bu sezon güçlü ve genç kadromuz ile lige iyi başlayıp öylede devam etmek istiyoruz. Zorlu maratonda Kayserili voleybol severlerinde desteğini her zaman bekliyoruz dedi.
    Kulüp Başkanı Serdar Öztürk?de yaptığı açıklamada, ?Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda eksik olduğumuz mevkilere gerekli transferleri yaptık. Alt yapıdan gelen oyuncularımızın da gelmesi ile birlikte hem çok genç bir takım olduk hem de fizik gücü olarak daha da güçlendik. Oldukça zor bir grupta ilk dört takım arasına girmek için mücadele edeceğiz. Bu zorlu yolda ben teknik heyetimiz ve sporcularımıza güveniyorum. Sakatsız, cezasız centilmence bir sezon olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum dedi.
    Melikgazi Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç? da Melikgazi Belediyespor her sezon hedefini hep yüksek tutmuştur. Bu sezonda mücadele edeceğimiz Voleybol ve basketbol branşlarında hep zirveye oynayacak bir takım oluşturduk. Geçtiğimiz sezon müsait oldukça maçlara giderek sporcularımıza manevi destek olmaya çalıştım. Bu sezonda mümkün olduğunca salondaki yerimi alacak ve destek olmaya çalışacağım. Bütün sporseverlerinde maçlarımızın olduğu günlerde salonu doldurarak takımlarımıza sahip çıkmalarını istiyorum. Çünkü takımlarımızın başarısı sadece Melikgazi Belediyesinin değil Kayseri?nin başarısı olarak anılacaktır.? dedi.
    Belediye olarak birçok 1. Lig takımda olmayan tesislere sahip olduklarını ve en önemlisi antrenman yapacak salon aramıyor, çocuklarımızın gençlerimizin spor yapabilmelerine imkan sağlamak adına birçok semte modern spor sahaları inşa ettiklerini belirten Başkan Büyükkılıç, amacımız hem derslerinde hem de yaptığı spor dalında başarılı olmasını sağlayarak ailesine, topluma, ülkesine faydalı bireyler yetiştirmek ve bunun yanında milli takımlara altyapı oluşturmaktır. Salon sporlarının her daim en önemli destekçisi olan ve her alanda örnek ve referans belediye olan Melikgazi Belediyesinin spor alanında da referans olmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.
    Melikgazi Belediyespor-Trabzonspor karşılaşması 12 Ekim Pazar Günü Saat 13:00?de Atatürk Spor Salonunda oynanacak. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.