|   | 
  • Yazarlar Okulları İle Buluşuyor Projesi Kapsamında 4 Bin 500 Öğrenci İ


    Yazarlar Okulları İle Buluşuyor Projesi Kapsamında 4 Bin 500 Öğrenci İ
    İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Erdoğan, 'Yazarlar Okulları ile Buluşuyor' Projesi kapsamında 4 bin 500 öğrenci ile buluştuklarını söyledi.

     İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Erdoğan, 'Yazarlar Okulları ile Buluşuyor' Projesi hakkında bilgiler verdi. Erdoğan, "MÜSİAD ile yapılan proje kapsamında yaklaşık 1 yıl boyuncu öğrencilerimize kitabı sevdirme, kitap okutturmak ve öğrencilerimizi yazarlarımız ile buluşturmak kapsamında bir proje yürütüyoruz. Bu kapsamda yaklaşık 10 yazarımız 4 bin 500 öğrenciye hem kitaplarını sağlıyor hem de öğrencilerimiz yazarları ile buluşup, güncel konular ile sorular sormaktadırlar. Bu projeye destek veren MÜSİAD?a çok teşekkür ediyoruz" dedi.
    MÜSİAD Kültür ve Eğitim Komisyonu Başkanı Mehmet Kütahneci ise, "Biz bu etkinliğin içerisinde bulunmaktan MÜSİAD olarak gurur duyuyoruz. Bugüne kadar öğrencilerimiz ile 4 bin 500?e kadar kitap dağıttık. Toplamda 7 yazarımız Kayseri?ye geldi. İlk etkinliğimiz 2013 Aralık ayında başladı. Mayıs?ta da 10. Etkinliğimiz yani son etkinliğimiz gerçekleştireceğiz. Biz ülkemizi seviyoruz. Ülkemizin geleceğini çok önemsiyoruz. Gençlerimizin de geleceğimiz olduğu için bu etkinliğin çok önemli olduğunu düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.