|   | 
  • Yeni Nesil Botlar Askeri Malzeme Satanları Etkilemedi


    Yeni Nesil Botlar Askeri Malzeme Satanları Etkilemedi
    Kayseri?de askeri malzeme satan Mehmet Özyürek, Kara Kuvvetleri Komutanlığı tarafından yaptırılan yeni askeri botların satışlarını etkilemediğini söyledi.Komando Çarşısı içerisinde askeri malzeme satan Mehmet Özyürek, Kara Kuvvetleri...

    Kayseri?de askeri malzeme satan Mehmet Özyürek, Kara Kuvvetleri Komutanlığı tarafından yaptırılan yeni askeri botların satışlarını etkilemediğini söyledi.
    Komando Çarşısı içerisinde askeri malzeme satan Mehmet Özyürek, Kara Kuvvetleri Komutanlığı tarafından özel bir şirkete yaptırılan yeni nesil botların satışlarını etkilemediğini söyledi. Özyürek, "Bizim işimizi etkilemez. Devlet normalde de botunu askerine botunu veriyor. Askerlerde kullanıyor. Biz herhangi bir ihaleye felan katılmıyoruz" dedi.
    "YENİ NESİL BOTLAR"
    Kara Kuvvetleri Komutanlığı, askerlere daha rahat ve zorlu iklim koşullarına daha dayanıklı bot üretilmesine karar verdikten sonra gerçekleştirilen Ar-Ge faaliyetleri sonucunda yeni nesil askeri botun sahip olması gereken özellikleri belirlendi. Botların dünya genelinde birçok ordunun da ekipman tedarikçisi olan YDS AŞ tarafından üretilmesi kararlaştırıldı. Askerlerin sıklıkla yaşadığı "botun vurması??, ??ayağı kavramama" gibi birçok sorununa da çözüm sunan yeni nesil botlar, Mehmetçiğin hareket kabiliyetini artırıcı şekilde tasarlandı. Zorlu koşullara karşı daha dayanıklı olması için üretilen botlar, ayrıca eskilerine göre yaklaşık 300 gram daha hafif hale getirildi. Botlar, nefes alabilir, su geçirmez ve darbeye dayanıklı olarak üretilirken, gelişmiş taban teknolojisi sayesinde yaz-kış da kullanılabilecek.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.