|   | 
  • CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan 10. Cumhurbaşkanı Sezer'e ziyaret


    CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan 10. Cumhurbaşkanı Sezer'e ziyaret
    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nin 14'üncü Anayasa Mahkemesi Başkanı ve 10'uncu Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'i ziyaret etti.

    CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin 14'üncü Anayasa Mahkemesi Başkanı ve 10'uncu Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'i Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki evinde ziyaret etti. İkili arasında basına kapalı gerçekleştirilen görüşme yaklaşık 50 dakika sürdü.
    Görüşme sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sezer, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını desteklediğini belirterek, “Başarılar diliyorum” dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.