|   | 
  • Kaymakamlıktan geldiğini söyleyerek dolandırıcılık yapıyordu


    Kaymakamlıktan geldiğini söyleyerek dolandırıcılık yapıyordu
    Kayseri?de, kaymakamlıktan geldiğini ve fakirlere yardım yapacağını belirterek vatandaşlardan masraflar için para almaya çalışan dolandırıcı suçüstü yakalandı.Edinilen bilgiye göre Bünyan ilçesine bağlı Pirahmet Mahallesi?nde A.P.?nin...

    Kayseri?de, kaymakamlıktan geldiğini ve fakirlere yardım yapacağını belirterek vatandaşlardan masraflar için para almaya çalışan dolandırıcı suçüstü yakalandı.
    Edinilen bilgiye göre Bünyan ilçesine bağlı Pirahmet Mahallesi?nde A.P.?nin vatandaşlara kaymakamlıktan geldiğini ve fakirlere yardım yapacağını söylediği öğrenildi. A.P.?nin yardım bahanesiyle A.A.?dan kimlik bilgisi, fotoğraf ve masraflar için para isterken jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.
    Zanlı A.P. hakkında başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğü kaydedildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.