|   | 
  • Kayseri'de 409 Kaçak Telefon Ele Geçirildi


    Kayseri'de 409 Kaçak Telefon Ele Geçirildi
    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı 2 ayrı operasyonda, toplam 409 kaçak telefon ele geçirildi.

     Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, ''İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince 5607 SKM (Gümrük Kaçağı Cep Telefonu) olayı ile ilgili düzenlenen operasyonda; ülkemize yasa dışı yollardan sokularak, vergilendirilemediği için ucuz fiyata satılıp cazip hale getirilen, satın alan vatandaşlarımız tarafından görüşmeye kapatıldıktan sonra mağdur olmalarına sebebiyet veren, ayrıca vergi kaybına neden olduğu için ülke ekonomisi önünde önemli bir engel oluşturan cep telefonu kaçakçılığını önlemeye yönelik yapılan istihbari çalışmalar ışığında; N.N. isimli şahıs 38 plakalı araç ile yakalanmış, araçta yapılan aramada kaçak olduğu tespit edilen 229 adet cep telefonu, 84 adet telefon kulaklığı, 26 adet şarj aleti, 50 adet USB kablosu, 14 adet cep telefonu kapağı ele geçirilmiştir. Kaçak cep telefonu naklinde kullanılan araca el konulmuştur. Olayla ilgili adli tahkikat devam etmektedir'' denildi.
    Açıklamada ayrıca, M.Ş isimli şahsın işyerinde yapılan aramada kaçak olduğu tespit edilen 180 adet cep telefonu ve bu telefonlara ait bataryaların ele geçirildiği, M.S isimli şahsın yakalandığı da bildirildi.
    Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.