|   | 
  • MHP Başkan Adayları İldem Ve Beyazşehir Esnafını Ziyaret Etti


    MHP Başkan Adayları İldem Ve Beyazşehir Esnafını Ziyaret Etti
    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy ve Melikgazi Belediye Başkan Adayı Kamil Karamete İldem esnafını ziyaret etti. Vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Belediye Başkan Adayları fırın tezgahına...

    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy ve Melikgazi Belediye Başkan Adayı Kamil Karamete İldem esnafını ziyaret etti. Vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Belediye Başkan Adayları fırın tezgahına geçerek Kıymalı pişirdi.
    Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayları yaklaşan mahalli idareler seçimleri öncesi esnaf ziyaretlerini sıklaştırdı. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy ve Melikgazi Belediye Başkan Adayı Kamil Karamete İldem esnafını ziyaret etti. Bölge esnafının tamamını ziyaret eden Belediye Başkan Adayları, İldem esnafının sıkıntılarını dinledi.
    Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Özsoy, ziyaret ettiği bir mahalle fırınında önlük giyip kıymalı pişirerek fırıncılık konusundaki ustalığını gösterdi.
    Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy, İldem esnaf ziyaretinin ardından Beyazşehir esnafını ziyaret etti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.