|   | 
  • AKHİSAR BELEDİYESPOR 1-0 ERCİYESSPOR


    AKHİSAR BELEDİYESPOR 1-0 ERCİYESSPOR
    Spor Toto Süper Lig 20. haftasında Akhisar Belediyespor, evinde Kayseri Erciyesspor'u 1-0 mağlup etti.





    Spor Toto Süper Lig 20. haftasında Akhisar Belediyespor, evinde Kayseri Erciyesspor'u 1-0 mağlup etti.

     Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan mücadelede ev sahibi ekibe galibiyet getiren gol 75'te Douglao'nun ayağından geldi. Golün ardından teknik direktör Roberto Carlos büyük sevinç yaşadı.

     Ev sahibi ekip 14 hafta sonra kazanmış oldu. Akhisar, en son 19 Ekim'de Kasımpaşa'yı mağlup etmişti. Bu sonuçla birlikte Akhisar Belediyespor haftayı 22 puanda tamamlarken, Kayseri ekibi ise 17 puanda kaldı.

     Öte yandan Akhisar Belediyespor'da Merter Yüce gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Merter, gelecek hafta Fenerbahçe maçında oynayamayacak.

     MAÇTAN DAKİKALAR

     İLK YARI:

     5. dakikada konuk ekibin sağ kanattan kazandığı serbest atışta  Drenthe'nin ceza sahası içine ortasında Serdar Gürler, altı pas çizgisi önünden  topu üstten auta gönderdi. 

     17. dakikada Akhisar Belediyespor'dan Bilal Kısa, topu Güray Vural ile  buluşturmak istedi. Defans oyuncularına çarpan top, Gekas'ın önünde kaldı.  Gekas'ın vuruşunda top, direğin sol yanından auta çıktı. 

     Karşılaşmanın ilk yarısı, golsüz sona erdi. 

     
    İKİNCİ YARI

     75. dakikada Akhisar Belediyespor, Bilal Kısa ile serbest vuruş  kullandı. Bilal, topu Güray Vural'a verdi. Güray Vural'ın ceza sahasına ortasında  yaşanan karambolde, meşin yuvarlak Douglas'ın önünde kaldı. Douglas'ın vuruşunda  top, ağlarla buluştu: 1-0 

     81. dakikada ev sahibi takımdan Güray Vural'ın ceza sahasına sol  kanattan sert ortasında, kaleci Zülküf Özer topu tokatlayarak uzaklaştırmak  istedi. Kaleci, penaltı noktası üzerine düşen topu iyi takip eden İsmail Konuk'un  şutunu da kornere çeldi. 

     Maç, Akhisar Belediyespor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. 

     



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.