|   | 
  • İlhan Palut: “İnşallah yaşadığımız son menfur olay olur"


    İlhan Palut: “İnşallah yaşadığımız son menfur olay olur
    Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, 2-1 kazandıkları Kayserispor maçı sonrası, "Her can çok değerli, inşallah bu sayı artmaz ve yaşadığımız son menfur olay olur" dedi.

    Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan İlhan Palut, İstanbul'daki saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet dilerken, bu ortamda fazla taktik konuşmanın doğru olmadığını söyledi. Palut, "Soyunma odasına girer girmez başkanımız bizi yaşanılan durumdan haberdar etti. Gerçekten son derece üzücü, vefat eden yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Çok zor bir durum yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun. Her can çok değerli, inşallah bu sayı artmaz ve yaşadığımız son menfur olay olur. Maça gelince de biz galibiyetle bitirdik. Oyuncularımı kutluyorum. Kayserispor’a da başarılar diliyorum. Bu ortamda da daha fazla teknik ve taktik açından da konuşmanın kendi adıma doğru olmayacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.