|   | 
  • MAÇIN HAS'I


    MAÇIN HAS'I
    Gaziantepspor karşısına mutlak 3 puan parolasıyla çıkacaklarını vurgulayan Savruk, şöyle devam etti:




    Gaziantepspor karşısına mutlak 3 puan parolasıyla çıkacaklarını vurgulayan Savruk, şöyle devam etti:

    "Ligde puan tablosunda altlarda yer alıyoruz. Ligde artık haftalar azalıyor, bir an önce üst sırala çıkmamız gerek. Bu bakımdan Gaziantepspor maçını yeni bir başlangıç olarak görüyoruz. Rakibimiz ligin iyi takımlarından biri ancak bizim de hedeflerimiz var. Gaziantepspor'u yenerek, alt sıralardan kurtulma adına önemli bir başlangıç yapmak istiyoruz. Zor bir maç bizi bekliyor. Sakin ve sabırlı oynayarak, 3 puanı hanemize yazdıracağımızı düşünüyorum."

    Savruk, Gaziantepspor maçında taraftarlardan destek isteyerek, onlara tribünlerdeki yerlerini almaları çağrısında bulundu.

    Ziya Eren taraftar çağrısını yinelerken, Teknik Direktör Mehmet Özdilek "Taraftarsız bu iş olmaz" dedi. Barış Memiş " yeter ki gelsinler, gerekirse yuhalasınlar" dedi.

    Özgür Yankaya'nın yöneteceği Kayseri Erciyesspor-Gaziantepspor maçı bugün 16.00'da Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanacak.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.